Princeza Charlotte krenula u vrtić

Princeza Charlotte, dvogodišnja kći princa Williama i njegove supruge Kate, vojvotkinje od Cambridgea prošli je tjedan krenula u vrtić, izvijestila je kraljevska obitelj.

Službena stranica palače Kensington, londonske rezidencije mlade obitelji objavila je dvije fotografije koje je snimila njezina majka, na kojima mlada princeza ponosno pozira na stepenicama Kensingtona u crvenom kaputiću i s ruksakom na leđima.

Princeza je navodno u vrtić krenula još prošli tjedan, no informacija je službeno objavljena u ponedjeljak. Pohađat će Willcocks Nursery School koja se nalazi blizu Kensingtonske palače, gdje živi s roditeljima i bratom.

Školarina u vrtiću Willcocks, osnovanom 1964., stoji oko 9000 funta po djetetu za jutarnje turnuse. Charlotte će u svibnju navršiti tri godine.

Njezin stariji brat, četverogodišnji George, u vrtić je krenuo u istoj dobi, no pohađao je školu Montessori koja se nalazila blizu njihova nekadašnjeg doma Anmer Halla u Norfolku. Sada pohađa privatnu školu Thomas's Battersea u jugozapadnom Londonu.