'Razmišljaj kao Vizionar'

U zagrebačkom Studentskom centru večeras će biti održano prvo u nizu motivacijskih predavanja za studente 'Razmišljaj kao Vizionar' koje se održavaju u sklopu natjecanja 'Vizionar'

Niz motivacijskih predavanja pod nazivom 'Razmišljaj kao Viziona' u sklopu natjecanja Vizionar koje organizira udruga eSTUDENT. Prvo predavanje održava se danas u 18 sati u Stablu znanja u zagrebačkom Studentskom centru. Predavanja će održati Igor Mladinović, glavni kreativni direktor reklamne agencije Imago. Drugo predavanje predviđeno je za 30. siječnja na Fakultetu elektronike i računarstva, a održat će ga Vladimir Končar, voditelj dizajn tima u agenciji Five.

Vizionar je najveće studentsko natjecanje u izradi dizajna i vizualnih rješenja u Hrvatskoj koje okuplja ambiciozne studente koji žele započeti karijeru u dizajnu i ostvariti svoj kreativni potencijal. To je najveći projekt u Hrvatskoj organiziran kao natječaj za dizajn namijenjen studentskoj populaciji.

Svrha Vizionara je educirati okolinu što je dobar i kvalitetan dizajn te povezati dizajnerski proces i poslovno razmišljanje. Osim toga, svrha projekta je omogućiti mladim profesionalcima da putem natječaja pokažu svoj talent i stečene vještine te ih povezati s potencijalnim poslodavcima. Ciljevi  projekta su povezivanje studenata društvenih i umjetničkih usmjerenja, stvaranje referentnog mjesta za spajanje studenata, mladih profesionalaca i poduzetnika, promicanje dizajna kao elementa uspješnosti i prepoznatljivosti poduzeća, poticanje poduzetničkog duha i proaktivnosti te stvaranje najvećeg studentskog natjecanja iz područja dizajna.

Više o Vizionaru i današnjem predavanju za Dobro jutro, Hrvatska  govorili su Viktoria Teklić, voditeljica natjecanja 'Vizionar' iz udruge eStudent i današnji predavač Igor Mladinović.