Diane Lane i Greg Kinnear umjesto Spaceya u posljednjoj sezoni 'Kuće od karata'

Šesta, posljednja sezona političke drame 'Kuća od karata' nastavlja s produkcijom nakon što je Kevin Spacey, koji je glumio središnji lik, otpušten zbog optužbi za spolno uznemiravanje. Glumačkoj ekipi popularne serije u novoj sezoni pridružit će se Diane Lane i Greg Kinnear, piše nnline časopis 'Deadline'.

Zasad je poznato samo da će poznati glumački dvojac u seriji biti brat i sestra, odnosno blizanci. Još se ne zna kako će se scenaristi i producenti snaći sa Spaceyevim odlaskom, no pretpostavlja se da će njegov lik jednostavno smrtno stradati ili umrijeti.

Oskarovac je u svih pet sezona imao središnju ulogu u Netflixovoj seriji, onu beskrupuloznog političara Franka Underwooda, koji je od kongresmena Južne Karoline stigao do Ovalnog ureda. U posljednjoj sezoni ključnu ulogu preuzima glumica Robin Wright koja je glumila Underwoodovu suprugu Claire.

Snimanje je privremeno prekinuto u studenome nakon brojnih optužbi usmjerenih protiv Spaceya koje su ga teretile za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje.