Premijera spota Vatre i Massima "Nama se nikud ne žuri"

Odlična suradnja Vatre i Masima rezultirala je i spotom za pjesmu „Nama se nikud ne žuri“, kojeg je u emisiji „Dobro jutro, Hrvatska“ pedstavio pjevač Vatre Ivan Dečak.

Nakon dugo vremena dogodila se pjesma koja je uz moj vokal zahtijevala još 'začina', a sve je, od početka skladanja, prizivalo Massima. 'Nama se nikud ne žuri' pjesma je koju sam  posvetio Anti Perkoviću, dobrom čovjeku, glazbeniku i novinaru koji nas je prerano napustio. Njegov odlazak šokirao me do te mjere da se pjesma jednostavno izlila, prolila, dogodila u trenu. Pisao sam ju iz ženskog rakursa, jer tako ostavlja jači dojam, izjavio je frontman grupe Vatra.Motiv prolaznosti i ljubavi sam se nametnuo autoru Ivanu Dečaku, kojemu je velika čast i zadovoljstvo da je Massimo pristao na suradnju, obogatio ju je svojom interpretacijom ali i energijom.

Vatra je aktivna, snimaju novi album, a nakon „Sekvoja“ ovo je drugi singl. Dečak je najavio nove singlove, koncert u Samoboru, a za Valentinovo će se pridružiti Massimu na velikom nastupu u splitskoj Spaladium Areni.