Slikati se može i staklenim perlicama

Jedinstvenu umjetničku priču slikanja perlicama stvara gospođe Biserke Antolić. Moje slike su jedinstvene jer radim ih od perlica, staklenih perlica i taj mozaik toliko sam se zaljubila u to da su me jednostavno osvojile i čujem pozitivne komentare, najdraži komentari su mi kad ljudi kažu hvala Bogu konačno nešto novo u slikarstvu, to mi daje još više volje i elana za rad, kazala je gospođa Biserka.

Mozaik od staklenih perlica - ustvari je logičan nastavak njezinog životnog mozaika. Radila je kao modna kreatorica, a sada kada je u mirovini, dane ispunjava raznim umjetnostima. Piše pjesme, a osim slika od perlica, od njih i od pletiva izrađuje i unikatni nakit.

Umjetnost je njezin život. Rođena je u Vrginmostu - naselju u Sisačko-moslavačkoj županiji; u Dugoj Resi je završila srednju tehničko-tekstilnu školu. Članica je Hrvatske udruge kreativnih amatera; imala je nekoliko skupnih i samostalnih izložbi.

 Za takvu sliku potrebno vam je puno strpljenja, puno ljubavi, papir, perlice i ljepilo, a dalje je na svakome njegova ideja da je realizira… Mukotrpan je rad tako da možda mjesec dana treba za ovako jednu sliku, opisuje postupak umjetnica.