Plavi orkestar, Hladno pivo i Vanna u veljači stižu u HRT-ov Koktel-bar

Hrvatska radiotelevizija (HRT) u glazbenoj emisiji Koktel-bar urednice i voditeljice Uršule Tolj na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) tijekom veljače ugošćuje glazbene sastave Plavi orkestar i Hladno pivo te poznatu pjevačicu Vannu.

Prije velikoga koncerta u Domu sportova samo u Koktel-baru u utorak 6. veljače poslušajte Plavi orkestar uživo! Sjaj toga sastava koji je zasjao u osamdesetima još ne blijedi jer se uz stare obožavatelje uvijek rađaju novi, ističe urednica Uršula Tolj. U prvoj emisiji u veljači vidjet ćemo Lošu i dečke koji na turneji Everblue Tour snimaju svoj prvi album uživo na kojemu će se naći i dvije nove pjesme čiji tekst potpisuje Momčilo Bajagić Bajaga. Gledatelje će ponovno nasmijati glumac Hrvoje Kečkeš u rubrici Snimam ti pismo, stari prijatelju moj, a emisija donosi i pregršt informacija u Koktelu vijesti.

Sljedeće izdanje emisije Koktel-bar 13. veljače zagrijava atmosferu uoči dvodnevnoga koncerta u Zagrebu kojim Hladno pivo počinje koncertnu proslavu svojih trideset godina rada. Dečki će zasvirati u Koktel-baru, otkrit će nam sve što pripremaju za obljetničke nastupe, ali se i prisjetiti najzabavnijih trenutaka svoje zadivljujuće karijere. U svoja prva tri desetljeća nastupanja sastav iz zagrebačkih Gajnica uspio je progurati punk-rock na vrhove top-ljestvica, ali i oblikovati glazbenu povijest, dodaje Uršula Tolj.

Vanna, jedna od najboljih hrvatskih pjevačica, zapjevat će u Koktel-baru 20. veljače te predstaviti svoje nove pjesme i najaviti skorašnji koncert u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskoga u Zagrebu pod naslovom Najbolje od nas. Taj koncert priprema s kolegom Jacquesom Houdekom, a u HRT-ovoj emisiji 20. veljače čut ćemo pjesmu Tragom tvojih tragova koju izvodi s mladom Zsa Zsom.

Urednica je i voditeljica emisije Uršula Tolj, redateljice su Anamarija Corazza i Vesna Luković Žarn, a scenarist je Milan Peh. Osim na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) utorkom s početkom u 20.05 emisija Koktel-bar dostupna je i putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi