Novi "Izgubljeni" - suradnja TBF-a i Let-a 3 započeta u A strani

Jedan od najomiljenih hrvatskih rock singlova svih vremena  „Izgubljeni“  legendarnih riječkih rockera Leta 3, povodom Antivalentinova 3, dobio je svoje novo ruho. Uz zvuke mariachi banda „El combo“ i rap TBF-a, „Izgubljeni“  su uz rockersku žestinu, dobili melodiju Meksika te intrigantne stihove The Beat Fleeta.

 Ideja o suradnji došla je nakon nastupa u A-strani, glazbenoj emisiji Hrvatske radiotelevizije gdje su zajedno nastupila dva banda. Iz osjećaja dobre zajedničke energije, Riječani i splićani su odlučili krenuti u glazbeni projekt i snimiti nove „Izgubljene“.Tko su Izgubljeni? Oni su, kako kažu glazbenici, nazivnik za sve one koji se ne osjećaju kao dio današnje društvene svakodnevice već razmišljaju o nekim boljim svijetovima i pokušavaju ih stvarati baveći se umjetnošću. Jako sam zadovoljan suradnjom, bila je to prirodna, spontana, inspirativna suradnja. U glazbenom i kulturološkom smislu nam je Let 3 pojam izvrsnosti i kreativnosti. Osjećam kao da dijelimo puno toga zajedničkog, mi svi želimo živjeti u boljem svijetu, tako se nalaze „Izgubljeni“, tako smo se mi našli. , kaže Saša Antić iz TBF-a.

Novom glazbenom suradnjom jako je zadovoljan i njezin glavni krivac Damir Martinović Mrle koji za kolege ima samo riječi hvale. TBF je meni najbolji hrvatski band tako da smo se odmah odlučili surađivati s njima. Melodije Meksika tu su kako bi Antivalentinovo 3 zvučalo malo drugačije od dosadašnjih izdanja, Meksiko je veselje, veseljem krećemo u nove izazove., otkriva  Mrle.Uz „Tišu“ , novi stari „Izgubljeni“ naći će se na novom EP-ju Leta 3. Jedinstvenu priliku da čuje novi singl publika će imati na  velikom rock spektaklu „Antivalentinovo 3“. Riječ je o festivalu  koji je s pravom dobio epitet najvažnije rock fešte godine, simbolom jednodnevnog glazbenog događanja za publiku željnu drugačije zabave od onoga što se uobičajeno nudi u vrijeme Valentinova i manifestacija za koju se traži ulaznica više.

Za užitak u pozitivnoj, zaraznoj energiiji Antivalentinova, sada je potrebno izdvojiti 160 kuna ali ulaznica, u zaljubljenom duhu, vrijedi za dvije osobe.