Što je novo u kinima?

Koje nove filmove možete pogledati u kinima saznajte iz pregleda Ivane Štefelić.

50 Nijansi slobodniji

Triologija "50 nijansi" nastala prema istoimenoj književnoj uspješnici kreće u svoje finale. Posljednji nastavak "50 nijansi slobodniji" donosi vjenčanje Christiana i Anastasije. Uz sve nepredvidljivosti života uz Kristijanovih 50 nijansi, Greyevi su sretno zaljubljeni i imaju sve - ljubav, strast, intimu, bogatstvo i blistavu budućnost. No kao i obično neće sve biti idealno... čeka ih još mnogo opasnih i neželjenih okolnosti. "50 nijansi slobodniji" Dakota Johnson, Jamie Dornan i ostatak glumačke i filmske ekipe snimali su početkom prošle godine usporedno s prethodnim nastavkom 50 nijansi mračniji.

Muzej čudesa

Pustolovni film "Muzej čudesa" nastao je prema istoimenom romanu Briana Selznicka. Radnja filma prati Bena i Rose, djecu iz različitih vremenskih razdoblja koji potajno sanjaju o potpuno drukčijim životima. Ben žudi za ocem kojeg nije upoznao, a Rose sanjari o glumici čiji život pomno prati. Kada dobiju neobične poticaje oboje kreću za onim za čime žude, a rezultat će biti vrlo neočekivan. U glavnoj ulozi u filmu "Muzej čudesa" pojavljuje se Julianne Moore.

Odmjetnici

Akcijski triler "Odmetnici" donosi priču o američkim marincima koji pokušavaju riješiti davno zaboravljenu tajnu i pritom, na dnu jezera, otkrivaju sanduke sa skrivenim zlatnim polugama. "Odmetnici" su američki visokobudžetni film koji je sniman kod nas, u Hrvatskoj i u čijem je snimanju sudjelovao i dio hrvatskih filmskih djelatnika, a scenarij potpisuje Luc Besson.

Dugi iz kamenog doba


"Dugi iz kamenog doba" je animirana prapovijesna pustolovina. Napravljena je u Aardmanovom animacijskom stilu. Priča prati pećinskog čovjeka, Dugog, koji s najboljim prijateljam, divljom svinjom, pokušava ujediniti njihovo pleme u borbi protiv moćnih neprijatelja.