Personalizirane poruke od čokolade

Čokolada je većini ljudi jedan od najomiljenijih proizvoda. Nije zato ni čudo što je poduzetnici iz Zagreba Snježani Brezak postala i više od toga. Ona po vašoj želji oslikava čokoladu i na njoj ispisuje poruke koje želite prenijeti  bilo za vjenčanja, krstitke, rođendane, blagdane ili da želite uljepšati dan dragoj vam osobi u bilo koje vrijeme.

Nije lako sam, bez potpore ikoga osim obitelji, upustiti se u avanturu privatnog poduzetništva. Najbolje to zna ekonomistica iz Zagreba, Snježana Brezak, koja je podignula sredstva osobnog osiguranja i otvorila obrt. Od čokolade izrađuje personalizirane poruke različitih oblika prema želji naručitelja.

Umjesto da nudite olovku sa svojim logom sada možete nuditi čokolade sa svojim logom, s porukom s kojom želite, ja sve apliciram gore čak i fotografije. Mogućnosti su velike, uvjerava Snježana Brezak.

Nakon što je ostala bez posla i našla se na burzi rada njezine mogućnosti i nisu bile velike. Pretražujući internet, čokolada je postala slučajan odabir.

Obitelj joj je velika potpora. Poslovi su podijeljeni. Kći komunikologinja i sin - koji završava studij programiranja, zaduženi su za marketing i grafičku obradu, dok ona, katkad i 14 sati dnevno provede u svojoj maloj radionici čokolade.

Čokolada mora imati točnu temperaturu na kojoj se radi jer ako je malo viša onda pobijeli, postane prhka i nije da ona nije ukusna nego jednostavno vizualno dobro ne izgleda i nije za oko primamljiva, objašnjava poduzetnica.

Gotovo da nema prigode bez ovih slatkih poruka, od vjenčanja, krstitki, svete pričesti do Valentinova, rođendana.