Fino&Jeftino: Fritaja je bila pravi izazov za Antonija Šerić Matković

Ovaj se tjedan Kod Nas Doma u Finom&Jeftinom kulinarskom izazovu okušala fetiva dalmatinka sa zagrebačkom adresom - Antonija Šerić Matković. Fritaja i beskvasni krušćići su uistinu i bili izazov za ovu vrsnu glazbenicu, restauratoricu, frišku mamu i majstoricu u pripremanju - juha iz vrećice.

Ipak, žena koja je priznala kako joj najbolje uspijeva dostava (hrane), nije se obeshrabrila pred Šiminim (zahtjevnim) zadacima. Hrabro je zasukala rukave pa se uhvatila ukoštac najprije s tijestom...a onda i s fritajom. Čak nam je malo i zapjevala... 'Nadalinu' naravno Je li joj se pridružio i naš kuhar - provjerite sami:

Recept za fritaju slijedi. Svakako ga isprobajte. Umjesto s beskvasnim kruščićima fritaju možete poslužiti s tostiranim kruhom. Ali je svakako jedite iz tave. Svi koji su pokušali kažu da je tako ukusnije. I praktičnije.

Pogledajte postupak izrade:
Osim na Prvome programu Hrvatske televizije emisiju Kod nas doma možete pratiti i na mobilnim uređajima, tabletima i računalima s pomoću multimedijske usluge HRTi.