U Splitu i Rijeci speed dating, u Zadru spoj na slijepo s knjigom

Klub mladih Split još jednom organizira speed date - Find a Bae on Valentine´s Day , ni manje ni više nego na Valentinovo!

Želiš upoznat nekog novog na zabavan način? Slušaš o tom famoznom speed date-u, a nikako da se prijaviš? Dođi i uvjeri se zašto je speed date tako zabavan! Klub Mladih Split još jednom ti pruža priliku da isprobaš čari speed date-a, pozivaju organizatori.

U potrazi smo za deset cura i deset dečkiju 20 - 32 godina koji će se kroz kratke spojeve imati priliku bolje upoznati. Nakon svakog spoja zabilježit ćete sviđa li vam se osoba ili ne, a na temelju vaših dojmova mi ćemo razmijeniti kontakte tamo gdje su se javile obostrane simpatije. Nakon toga, na vama je da se dogovorite za daljnje druženje, kaže se u pozivnici.

Ako ti je dosta zadimljenih i bučnih klubova, speed date ti pruža mogućnost upoznati nekog novoga na zabavan i dinamičan način u opuštenoj atmosferi i to danas, 14.veljače, u 18 i 30 sati u prostorima Kluba Mladih Split.

U Rijeci humanitarni speed dating

Drugu godinu za redom Klub mladih Rijeka & Amor organiziraju povodom Dana zaljubljenih  - Speed dating i to humanitarni. Naime, sav prikupljen novac biti će potrošen za nabavjku namirnica za Socijalnu samoposlugu Rijeka. Speed Dating počinje u 19.00h, svaki krug traje 5 minuta. Kotizacija iznosi 10kn a predviđene su nagrade za najbolji razgovor, najbolje odjevenog dečka i curu te najbolji ulet

U Zadru spoj na slijepo s knjigom

Danas tijekom cijeloga dana, u središnjoj knjižnici i ograncima organiziran je Blind date s knjigom, iznenadite se skrivenim naslovima knjiga.

Na Valentinovo korisnici Gradske knjižnice Zadar moći će sudjelovati u "spoju na slijepo" s knjigom. Knjižničari Dječjeg i Odraslog odjela te ogranaka pripremili su knjige skrivenog naslova i korica a koje korisnici neće moći otvoriti ni prolistati, nego ih posuditi nasumce. Broj knjiga je ograničen, pa požurite u knjižnicu ili najbliži ogranak i uzmite svoj primjerak.