'Kašetica' u Rijeci: ekološka proizvodnja i autohtoni proizvodi

Manifestacijom pod nazivom 'Medni poljubac', koja promovira ekološku pčelarsku proizvodnju, započeo je s radom Centar autohtonih proizvoda 'Kašetica'. U 'Kašetici' će se i prodavati proizvodi koji promiču ekološku proizvodnju i promoviraju ideje razvoja ekološke svijesti i održivog turizma.

Riječ je o prezentacijsko-izložbenom prostoru smještenom u centru Rijeke, u kojem će se organizirati manifestacije, promocije, prezentacije, izložbe i edukacije s ciljem jačanja prepoznatljivosti autohtonih proizvoda naše županije.

Kroz organizirane promocije i degustacije te tjednu manifestaciju 'Tržnica Kašetica', u 'Kašetici' će se i prodavati proizvodi koji promiču ekološku proizvodnju i promoviraju ideje razvoja ekološke svijesti i održivog turizma.

Centar autohtonih proizvoda 'Primorsko-goranska Kašetica' dio je istoimenog projekta Primorsko-goranske županije i Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj Primorsko-goranske županije, osmišljenog s ciljem promocije i razvoja autohtonih proizvoda Županije.