Koncertom 'To sam ja' Tereza Kesovija obilježava 60 godina glazbene karijere

Na glazbenoj sceni Tereza Kesovija nalazi se već šest desetljeća. 19. veljače zajedno sa svojom publikom proslavit će veliki jubilej koncertom u Lisinskom.

Koncertom To sam ja Tereza Kesovija će obilježit na najljepši način 60 godina briljantne glazbene karijere, 80 godina života, a to će joj biti 40 solistički koncert u životu. Na koncertu će objediniti sve najznačajnije glazbene trenutke i pjesme koje su je obilježile, a s kojima je promovirala hrvatsku glazbu u cijelom svijetu.

Tereza često zna reći da je scena i glazba njen život i njena najveća radost. Publika to prepoznaje i zato joj je njena publika vjerna od prvog dana. Vole je slušati ljudi kako starije tako i mlađe generacije. Njena vrhunska i neponovljiva interpretacija je nešto što plijeni, nešto što će zadiviti svakoga kad sluša njene izvedbe. Ona je jednostavno pjevač kojem se vjeruje. Iz njene interpretacije osim sjajnog i kvalitetnog vokala, pršti emocija i nezaustavljiva energija. U njenoj interpretaciji na bilo kojem jeziku svijeta, prepoznaje se i radost, i tuga, optimizam i nepresušna energija. Stoga s potpunim pravom već 60 godina čvrsto stoji na tronu glazbene scene.

Jedna od naših največih diva gostovanjem u emisiji Dobro jutro, Hrvatska najavila je obljetnički koncert: