Glasujte za HRT-ove favorite u završnici natjecanja za Zlatni studio!

Dragi gledatelji/slušatelji, pozivamo vas da do ponedjeljka u 14.00 glasujete za HRT-ove finaliste za nagradu za televiziju, film, radio, kazalište i glazbu Zlatni studio!Ako želite pogledati nove sezone Crno-bijeloga svijeta, Novina ili A-strane, sad je trenutak za glasovanje. Naime, u kategoriji Domaća televizijska serija nominirane su HRT-ove zapažene i rado gledane serije Crno-bijeli svijet i Novine, a u kategoriji Televizijska emisija nominirana je hvaljena zabavno-glazbena emisija A-strana. U kategoriji Televizijski novinar nominirana je Zrinka Grancarić, a u kategoriji Glas godine Robert Ferlin.

U kategoriji Najbolji igrani film nominiran je film Agape HRT-ova redatelja Branka Schmidta, a u kategoriji Najbolji glumac nominiran je Goran Bogdan za ulogu u tom filmu. U kategoriji za najbolju glumicu nominirane su Tena Nemet Brankov i Nina Vilolić za uloge u filmu Trampolin nastalome u koprodukciji Interfilma i Hrvatske radiotelevizije.

Kao što smo u uvodu istaknuli, svoje glasove možete dodjeljivati do ponedjeljka 19. veljače u 14.00 s pomoću računala, mobilnih uređaja i tableta na stranicama jutarnji.hr.

Svečana dodjela nagrada Zlatni studio održat će se u utorak 27. veljače uz izravan televizijski prijenos na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2).

Glasujte za svoje favorite i budite uz HRT!