Plavi orkestar oduševio zagrebačku publiku

Plavi orkestar sinoć je dvosatnim koncertnim spektaklom oduševio 10.000 fanova u punom Domu sportova i tako još jednom potvrdio posebnu vezu koju ima sa Zagrebom i zagrebačkom publikom.

Od prve sekunde i 'Revolucije' sa kojojm su uz intrigantan video uvod otvorili koncert, fantastična publika pjevala je zajedno sa Lošom i Plavcima velike hitove iz njihove preko tri desetljeća duge karijere. Pjevalo se i plesalo uz 'Djevojku iz snova, 'Ti si moja sudbina', 'Lovac i košuta', 'Kaja', 'Ljubi se Istok i Zapad', 'Nisam je probudio', 'Fa Fa Fašista' i mnoge druge.
Uz najpopularnije pjesme, prave generacijske himne poput 'Good Bye Teens', 'Od rođendana do rođendana', 'Bolje biti pijan nego star', 'Ako su to samo bile laži' i legendarnu 'Suadu' 'ledena dvorana' Doma sportova je doslovno proključala!

Uigrana sarajevska četvorka na prvom je bisu uz posebnu gošću iznenađenja Severinu, izvela akustičnu verziju 'Od rođendana do rođendana'. Uslijedila je  'Pijem da je zaboravim' i 'Odlazim' koja je označila stvarni kraj ove čarobne 'plave' zagrebačke večeri.

Osim u odličnoj svirci legendarnih Plavaca uživali smo i u odličnom audiovizualnom iskustvu, a cijeli je koncert, sniman za prvi live album Plavog orkestra.