"To Hold" - novi album Jonathana

Grupa Jonathan objavila je album "To Hold" i time zaokružila izdanje započeto izdanjem To Love.

Album "To Hold" donosi osam novih pjesama od kojih su već predstavljeni singlovi Something To Cry About i aktualni I Never Meant To Be There. Materijal je sniman u studiju Marka Mrakovčića te u riječkom G.I.S-u, a kompletnu produkciju, miks i mastering potpisuje Matej Zec koji je dosad radio na svim izdanjima benda.

Novi album sadrži i prvi duet Jonathana, i to s Lovely Quinces s kojom su udružili snage u pjesmi I Don't Mind. Od gostujućih izvođača na novom materijalu nalaze se i Hrvoje Šćulac, koji svira klavijature na svim pjesmama i harmoniku u Monkeys, a i već neko vrijeme nastupa s bendom te dječji trio Roberta Rezg Brown, Leda Turato i Fran Barjaktarić kojima je dirigirala Ana Jakšić u pjesmi Way To Go.

Objavom albuma zaokružena je cjelina započeta izdanjem To Love koje je objavljeno u veljači 2017. i ušlo u vrh većine godišnjih top lista.

Prvi dio 2018. Jonathan će provesti promovirajući To Hold koji će se koncertno moći čuti u cijeloj regiji, ali i predstavljajući projekt kakav ovdašnja scena još nije vidjela.