Koktel-bar: Čemu se Vanna tako slatko smijala

Osim što je izvela pobjedničku pjesmu ovogodišnjeg Zagrebačkog festivala uživo u studiju Koktel-bara, Vanna je najavila zajednički koncert sa Jacquesom već sljedećeg utorka u Lisinskom.

Puno dobre glazbe, smijeha i zanimljivih tema ni ovog utorka nije nedosatajalo u Koktel-baru. Izuzetno raspoložena Vanna prisjetila se nekih zanimljivih detalja iz svoje duge i uspješne karijere, a otpjevala je i dva dueta sa svojim gostima, Jacquesom i Zsa Zsom.

Uršula Tolj je i ovaj put uspjela iznenaditi gošću zanimljivom arhivom a Vanna je najljepše reagirala na isječak svog nastupa na Zagrebfestu 1990. godine, kada je zajedno s Ilanom Kabiljom i svojom sestrom kao plesačicom nastupila na večeri debitanata i – pobijedila.

Zanimljivo je i da je Vanna, uz sestru, pokazala izuzetan plesni talent tada. Pogledajte u videu kako je Vanna reagirala.


Nakon te pobjede, ipak sve nije bilo sjajno. Naime, ključ od studentske sobe koju je dijelila sa sestrom ostao je u torbi Ilana Kabilja i između mogućnosti da mu kucaju na vrata u 2 ujutro ili da čekaju jutro, sestre su odabrale ovo drugo te su cijelu noć provele vozeći se u noćnom tramvaju.

Glazbene brojeve iz emisije pogledajte na Facebook stranici Koktel-bar i na Youtube kanalu HRT-a, a cijelu emisiju na HRTi.

Sljedeći Koktel-bar gledajte u utorak, 6. ožujka kada je gošća Neda Ukraden.