S.O.S. igra 'Kisik' u Osijeku

Predstavom 'Kisik', koja će se igrati večeras u 19 sati u prostoru Studentskog centra, nastavlja se program pete sezone Scene Osječkih Studenata (S.O.S.). U organizaciji im pomažu studenti Odjela za kulturologiju, smjer Kulturalni menadžment.

Autor Ivan Vyrypaev kojeg kritičari rado opisuju kao spoj Tarkovskog i Tarantina napisao je 'Kisik' s ciljem da izokrene gledatelju kut gledanja i natjera ga da dovede u pitanje svoje svjetonazore. Kroz deset kompozicija bez ikakve fabule koja ih veže, propitkuje odnose muškarca i žena, religiju, ljubav, situaciju na Bliskom Istoku, svrhu života te pokušava na duhovit i neposredan način natjerati gledatelja da promišlja o sebi te dokuči što je njegov 'kisik' i što ga tjera da diše i živi punim plućima.

Igraju: Ivana Vukićević i Nenad Pavlović, mentor je prof. Robert Raponja,  sumentor Domagoj Mrkonjić, a tehnikaPredstavom 'Kisik', koja će se igrati večeras u 19 sati u prostoru Studentskog centra, nastavlja se program pete sezone Scene Osječkih Studenata (S.O.S.). U organizaciji im pomažu studenti Odjela za kulturologiju, smjer Kulturalni menadžment..