Nakon pet godina Rolling Stonesi ponovno na koncertima u Britaniji

Neuništivi Rolling Stonesi najavili su pojedinosti nove velike turneje po Europi, koja će ujedno biti prva po Velikoj Britaniji u zadnjih pet godina.

Rock band osnovan 1962., turneju pod nazivom "The Stones - No Filter", započinje u dublinskom Croke Parku 17. svibnja. Nakon toga će 22. svibnja nastupiti na London Stadiumu, a potom 5. lipnja na mančesterskom Old Traffordu.

Turneju nastavljaju u Škotskoj na stadionu Murrayfield u Edinburghu 9. lipnja, a 15. lipnja izlaze na stage Principality Stadiuma u Cardiffu.

Britanski dio turneje završava povratkom u London i koncertom na stadionu Twickenham 19. lipnja, a nakon toga Stonesi kreću u ostale zemlje Europe. Nastupit će u Njemačkoj, Francuskoj, Poljskoj, Češkoj i u Irskoj. Turneja završava u Varšavi 8. srpnja, a karte se puštaju u prodaju u petak 2. ožujka.

Fanovi su bili nezadovoljni što Stonesi u Britaniji nisu nastupili od 2013., kada su nastupili na glazbenom festivalu Glastonbury i u londonskom Hyde Parku.

Zbog održavanja Olimpijskih igara u Londonu i ostalih organizacijskih problema koje su ih pratile, tada je bilo nemoguće pronaći odgovarajući prostor za održavanje velikog spektakla kakav je koncert Rolling Stonesa.