U emisiji Gladne uši Drugoga programa Hrvatskoga radija sutra gostuje proslavljeni pisac Neale Donald Walsch

U emisiji Gladne uši Drugoga programa Hrvatskoga radija (HRT – HR 2) 1. ožujka, gostuje proslavljeni pisac Neale Donald Walsch.

Autor je 29 knjiga, a njih sedam bilo je na popisu uspješnica New York Timesa. Poznato djelo Razgovori s Bogom bilo je čitano diljem svijeta, a obožavatelji Nealea Donalda Walscha i danas pohađaju njegove rasprodane seminare. Ugledni pisac govorit će o svojemu životnom putu od beskućnika koji je završio na ulici nakon što mu je kuća izgorjela te nakon što je izgubio posao i doživio razvod braka, do svojega današnjega statusa jednoga od najpoznatijih pisaca.

Kako se dići nakon pada i kako dočekati sunce nakon kiše slušateljima Drugoga programa Hrvatskoga radija otkrit će Neale Donald Walsch u iskrenome i intimnome razgovoru, a među ostalim govorit će i o svojemu životu, tragedijama, ali i uspjesima te će objasniti kako su ga ti događaji izgradili u čovjeka koji je danas. Ekskluzivno za Gladne uši otkrit će razmatra li kandidaturu za predsjednika i dopustiti da čujemo kako izgleda njegova svakodnevica“, ističe voditeljica sutrašnje emisije Antonija Ćosić.

„Jako sam uzbuđen zbog ove emisije i razgovora koji nas sve može obogatiti. U današnje vrijeme, kada nam je više nego ikada potrebno duhovno uporište, Neale Donald Walsch na jednostavan, razumljiv i nadasve primjenjiv način otkriva kako i u materijalnome svijetu živjeti duhovne, ispunjene i sretne živote”, dodaje urednik emisije Ljudevit Grgurić Grga.

Osim na Drugome programu Hrvatskoga radija (HRT – HR 2) u četvrtak s početkom u 10.35, emisija Gladne uši bit će dostupna i putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi.