Vanna posebna gošća na Bocellijevom koncertu

Četvrti dolazak legendarnog tenora u Hrvatsku nestrpljivo se očekuje, a pozornicu će dijeliti s hrvatskom vokalnom divom Ivanom Vrdoljak Vannom.

Program predviđa dva dijela, najpoznatije operne arije i tenorove najveće hitove, a obzirom da će se nastup održati samo dva dana nakon obilježavanja Međunarodnog dana žena prevladavat će romantično raspoloženje.

Iznimno nam je drago što je slavni tenor kao glazbenu pratnju na pozornici izabrao pop divu Ivanu Vrdoljak Vannu, čije su izvanredne glasovne mogućnosti već dobro poznate domaćoj publici, izjavio je direktor Star produkcije Alen Ključe.

Iznimna mi je čast što mi se pružila prilika u našem Zagrebu nastupiti uz Andrea Bocellija, umjetnika čija interpretacija nadilazi stilove i žanrove i zato već desetljećima odolijeva i glazbenim trendovima i ostaje jedinstvena interpretativna osobnost suvremene glazbe. Nadam se da ćemo svi zajedno uživati u njegovom koncertu, a za mene to predstavlja i odgovornost, ali i radost zbog ostvarenja još jednog sna - pjevati s najvećima, poručila je Ivana Vrdoljak Vanna.

Osim već spomenutih izvođača na najavljenom koncertu nastupit će i Zagrebačka filharmonija pod ravnanjem sjajnog dirigenta Marcella Rota, čime je Zagrebačka filharmonija dobila priliku još jednom pokazati svoju kvalitetu i jedinstveni glazbeni doživljaj. Lista glazbenih velikana upotpunjena je i Akademskim zborom ''Ivan Goran Kovačić''.