Glasujte za HRT-ove novinare i emisije u izboru za Večernjakovu ružu

Hrvatska radiotelevizija (HRT) zastupljena je u više od polovice ovogodišnjih nominacija za Večernjakovu ružu, tradicionalni izbor Večernjega lista u kojemu se u sedam kategorija biraju najpopularnije medijske i glazbene osobe te televizijske i radijske produkcije. Riječ je o osobama koje su se svojim radom ili ostvarenjem istaknule na medijskoj sceni te o najpopularnijim televizijskim ili radijskim emisijama iz svih područja djelatnosti, od politike do sporta.

U kategoriji TV osoba godine nominirani su Daniela Trbović i Mislav Togonal. U kategoriji Radijska osobe godine nominirani su Ljudevit Grgurić Grga, Mladen Kušec i Dubravka Družinec Ricijaš.

U kategoriji Televizijsko glumačko ostvarenje godine nominirani su Vinko Kraljević, Dejan Aćimović, Goran Bogdan i Ksenija Marinković. U kategoriji Televizijska emisija godine nominirane su zabavno-glazbena emisija A-strana te dokumentarne emisije Hrvatski velikani i Stambeno pitanje.

U kategoriji Radijska emisija godine nominirane su kultna emisija Drugoga programa Hrvatskoga radija (HRT – HR 2) Andromeda i emisija AT klub HRT – Radija Pula. U kategoriji Novo lice godine nominirani su Lucija Kajić i Filip Vidović, Ivan Dorian Molnar te Mia Petričević.

HRT u više od polovice ovogodišnjih nominacija za Večernjakovu ružu
Konačnu odluku o dobitnicima donose čitatelji Večernjega lista putem kupona, telefonskih poziva i SMS-ova. Podrobnije podatke o glasovanju možete pronaći ovdje.

Dodjela nagrade Večernjakova ruža održat će se u petak 16. ožujka 2018. godine u Hrvatskome narodnom kazalištu (HNK) u Zagrebu, a moći će se pratiti i u izravnome prijenosu na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2). Sve pojedinosti o projektu te upute za glasovanje za nominirane kandidate dostupne su na mrežnim stranicama Večernjega lista.
Glasovati možete do subote, 10. ožujka u 10 sati.