Neda Ukraden: Nisam odgajana da budem pjevačica

Popularna pjevačica Neda Ukraden uskoro će u Lisinskom obilježiti svojih prvih 50 godina karijere no, prije toga obilježila ih je u našoj emisiji Koktel-bar.

U ugodnom razgovoru s voditeljicom i urednicom Uršulom Tolj prisjetila se nekih od najznačajnijih trenutaka svog glazbenog puta, duhovitih zgoda i dragih joj suradnika. Otkrila je kako nije jednostavno biti majka i imati tako zahtjevnu karijeru prepuno putovanja ali da je emocija ono što ju je vodilo u životu.

Vrlo emotivno bilo je i u trenucima kada smo Nedi pustili snimke iz arhive HTV-a, priznala je da smo je doista dirnuli, izjavila je Uršula.

Neda je završila glazbenu školu i dva fakulteta, pravni i filozofski, te je otkrila da zapravo i nije bila odgajana da bude pjevačica. Evo što je o tome rekla u sinoćnjoj emisiji:

Neda Ukraden je uz pratnju svoje grupe izvela hitove "Da se nađemo na pola puta", "Vrati se s kišom", "Ne zovi me u ponoć", "Oči tvoje govore" i, naravno, "Zora j"e. Upravo na tom njezinom najvećem hitu došlo je do razlaza s Rajkom Dujmićem te smo i o tome sve doznali.

Ako ste slučajno propustili jučerašnji Koktel-bar, pogledajte ga na našoj platformi HRTi, a glazbene brojeve iz emisije postražite na Facebooku emisije ili Youtube kanalu HRT-a. Koktel-bar možete pratiti i na instagramu.