Aktiviraj se, motiviraj i osnaži – volontiraj u Klubu mladih!

Klub mladih Split poziva sve mlade željne znanja, iskustva i samousavršavanja da se pridruže njihovoj misiji i postanu promjena koju žele vidjeti u svojoj okolini.

Udruga je osnovana 2012. godine s ciljem aktiviranja mladih ljudi na svim društvenim razinama, informiranja o njihovim pravima i društvenim potrebama te promicanja i zaštite njihovih interesa. Provode projekte, programe i svakodnevne aktivnosti različitih tematika za mlade s mladima.

U Klubu mladih dobit ćeš jednaka prava i mogućnosti ostvariti svoje potencijale u društveno korisne aktivnosti, a pritom se osnažiti i samorazviti u različitim područjima. Za tvoj rad nagradit ćemo te besplatnim edukacijama, putovanjima na razmjene mladih, savjetovanjima i mentoriranjem u područjima u kojima se želiš razviti, poručuju aktivisti kluba.

Kao volonter/ka Kluba mladih imat ćete priliku djelovati u jednom ili više područja, poput odnosa s javnošću, dizajna i vizualnih komunikacija, event menadžmenta, projektnog pisanja te administrativnih poslova, a sve to timskim radom s drugim članovima Kluba.

Volonterski timovi

Tim za organizaciju događanja
Odgovornosti organizatora događanja su: organizirati aktivnosti i događanja u Klubu mladih, poticati i organizirati suradnju s ostalim udrugama mladih, srednjim školama, Sveučilištem i ostalim relevantnim osobama, rukovoditi aktivnostima te obavljati logističke poslove.

Tim za dizajn i vizualne komunikacije
Odgovornosti suradnika/ce za dizajn i vizualne komunikacije su: Osmišljavati i dizajnirati promotivne materijale događaja Kluba, unaprjeđivati vizualni identitet Kluba, fotografirati i snimati događaje Kluba mladih te editirati i postavljati galerije vizualnih materijala.

Tim za odnose s javnošću
Odgovornosti suradnika/ce za odnose s javnošću su: pisati najave svih događanja u Klubu za Facebook i web stranicu, pisati i slati najave događanja medijima, slati izvještaje s događanja medijima, osmišljavati sadržaje za društvene mreže Kluba, izrađivati newsletter za korisnike, davati izjave za medije, izrađivati i slati sponzorske prijedloge te prezentirati Klub javnosti, medijima, sponzorima i donatorima

Klub traži po 3 osobe za svaki od navedenih timova, a prijaviti se možete slanjem motivacijskog pisma i životopisa na valentina@klubmladihsplit.hr s nazivom jedne volonterske pozicije za koju se prijavljuješ u predmetu e-maila.
Prijave traju do 18. ožujka 2018. godine.