Nastavak 'Fantastičnih zvijeri' oduševio fanove povratkom u Hogwarts

Drugi nastavak 'Fantastičnih zvijeri' snimljen po romanu britanske spisateljice J.K.Rowling sadrži scene iz škole za čarobnjake u Hogwartsu, izravno povezujući priču s megauspješnim knjigama i filmovima o Harryju Potteru.

Trailer za Warner Brosov 'Fantastične zvijeri: Zločini Grindelwalda', koji će se početi prikazivati u studenome, obožavateljima daje priliku i da prvi put vide Judea Lawa kao mladog Albusa Dumbledorea, puno prije nego što je postao ravnatelj škole vještičarenja i čarobnjaštva.

Radnja prvog iz franšize od pet novih filmova događa se nekih 70 godina prije nego što je taj dječak krenuo u školu i počeo svladavati čarobnjačke vještine.

Teaser iz 'Zločina Grindelwalda' prvi je u kojem se Hogwarts prikazuje kao dio priče o 'Fantastičnim zvijerima' u čijem je središtu Newt Scamander, 'magizoolog' s koferom punim čudnih zvijeri.

O Bože, Hogwarts! Dumbledore! Tema o Harryju Potteru! Smijeh! Suze! Sjećanja! Presretan sam, napisao je na Youtubeu oboževatelj Hunter.

Nakon premijere u prosincu 2016., prvi film iz franšize, 'Fantastične zvijeri i gdje ih naći' zaradio je 819 milijuna dolara na kinoblagajnama diljem svijeta. Dosadašnjih osam filmova o Harryju Potteru ukupno su zaradili vrtoglavih sedam milijardi dolara.

'Zločini Grindelwalda' počet će se prikazivati 16. studenoga 2018.