Powerbuilding - kombinacija power liftinga i body buildinga

Lako je zavoljeti jedan težak trening kada vam je Kristina Feldvari trenerica. Ova sitna nasmijana žena lavlje frizure zapravo vas već na početku osvaja jednostavnošću a onda i  uvjeri da težina treninga uopće nije problem. I sasvim nesvjesno zaljubljujete se u tehniku Powerbuilding koju je Kristina osmislila spajajući najdraže tehnike vježbanja. Power lifting i body building postaju Powerbuilding.

Power lifting temelji se na benchu, mrtvom dizanju i čučnju. Body building, kako mu i ime govori, način je vježbanja koji u konačnici pokazuje sklad, ljepotu i simetriju tijela. Pa tko ne bi htio vježbati Powerbuilding.

Iako ljudi na ovaj trening dolaze zbog postizanja dobre kondicije i snage, često dođu i zbog bolova u kralježnici. Bolovi će nestati za nekoliko mjeseci a transformaciju tijela primijetit ćete brzo. Tijelo naime sjajno reagira u prvim mjesecima rada. Vremenom povećava se težina vježbanja i tijelo dobiva sve ljepši oblik.

O Kristini morate znati još nešto. Ona je naša prvakinja u powerliftingu, disciplini mrtvo dizanje i disciplini bench pressa za 2106. u kategoriji seniorki do 63 kilograma. Sada se priprema za novo natjecanje. No Kristina je i doktorica znanosti. Tema disertacije - informacijske vještine. Više o Kristini možete saznati na njezinoj Facebook stranici.