Chui i Josipa Lisac u Vintageu 26. travnja

U četvrtak 26. travnja Vintage Inustrial bar donosi vam glazbenu poslasticu -  genijalni Chui, bend koji zadnjih nekoliko godina samo raste i realizira apsolutno odlične projekte, a s kojima će nastupiti i hrvatska glazbena diva Josipa Lisac.

Grupa Chui i Jazz orkestar Hrvatske radiotelevizije dobili su ovogodišnji Porin za najbolji album jazz glazbe "Chui ovu glazbu" producenta Igora Geržine, dok je Josipa Lisac dobitnica statue za najbolju žensku vokalnu izvedbu pjesme "Tebi putujem" u suradnji s grupom Chui, koji je pak dobio nagradu za najbolju izvedbu jazz glazbe za skladbu “Punch” u izvedbi s Jazz orkestrom Hrvatske radiotelevizije.

Od zadnjeg gostovanja Chui je ostvario mnogo zapaženih uspjeha. Nastupili su na INmusicu, Dimensionsu, Eurosonic Noorderslagu, Mentu, u Lisinksom i Sava centru u Beogradu, objavili pjesmu sa Josipom Lisac koju su mnogi proglasili pjesmom godine, snimili dvostruki album Chui ovu glazbu sa Jazz orkestrom HRT-a koji su mnogi pak proglasili albumom godine te su bili nominirani u 5 kategorija za diskografsku nagradu Porin. Album je nominiran i za IMPALU europsku nagradu za najbolji nezavisni album.

Bend čine Toni Starešinić  - klavijature & efekti, Vojkan Jocić - saksofon & efekti, Korad Lovrenčić - bass & efekti, te Ivan Levačić – bubnjevi. Nakon rasprodanog velikog pogona Tvornice kulture sa Jazz orkestrom u intimnu atmosferu Vintagea dolaze s jedinom i neponovljivom Josipom Lisac, s kojom će izvesti zajedničku pjesmu Tebi putujem, a pripremaju i još poneko iznenađenje.