HRT u subotu prenosi izbor za Miss Universe Hrvatske

Hrvatska radiotelevizija (HRT) u subotu 21. travnja iz HRT-ova televizijskoga studija Anton Marti na Drugom programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) s početkom u 20.05 izravno prenosi ovogodišnji izbor za Miss Universe Hrvatske u kojemu se natječu djevojke iz cijele Republike Hrvatske.

Za naslov najljepše u devedesetominutome prijenosu na Hrvatskoj radioteleviziji ove će se godine natjecati 19 natjecateljica, a jednoj među njima prošlogodišnja će pobjednica Shanaelle Petty predati krunu te će novoizabrana predstavljati Republiku Hrvatsku na svjetskome izboru ljepote Miss Universe 2018.

Uz najljepše djevojke ide i najbolja glazba, za koju će se pobrinuti Jacques Houdek i Goran Karan, a voditelji ovogodišnjega svečanoga programa izbora za Miss Universe Hrvatske bit će Jelena Glišić, inače i sama nositeljica naslova Miss Universe Hrvatske 2005. godine, te Mario Sedmak.

Riječ je o 22. izboru za Miss Universe Hrvatske, a taj se svjetski prestižni izbor ljepote inače održava još od 1952. godine, kada je organizirano prvo natjecanje u američkoj saveznoj državi Californiji. Redatelj je prijenosa Zoran Nikolić, za produkciju je zadužen Tomislav Kasumović, a urednica je Jasna Ceković.

Osim na Drugom programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) u subotu 21. travnja od 20.05 prijenos ovogodišnjega izbora za Miss Universe Hrvatske bit će moguće pratiti i putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi.