Marko, Jure i David: Nije istina da je nama lakše!

U sinoćnjem izdanju glazbene emisije Koktel-bar gostovala su trojica mladih ali već vrlo zapaženih pjevača: Marko Kutlić, Jure Brkljača i David Temelkov.

Gledatelji HTV-a sigurno su ih zapazili u A strani, no osim što odlično pjevaju neke najveće hitove hrvatske pop i rock glazbe, dečki imaju i svoje vlastite. Upravo su te pjesme izveli uživo, uz odličan zvuk kućnog sastava Koktel-bara.

Uršuli su u ležernom razgovoru potvrdili da su privatno jako dobri prijatelji te da jednan drugog podupiru, uopće se ne doživljavajući konkurencijom. O tom prijateljstvu ali i njihovom talentu u rubrici Koraljke Maričić govorili su Miroslav Rus i Tony Cetinski, a na njihove riječi hvale, dečki su ostali iskreno dirnuti i zahvalni.

U humorističnom skeču, naš nešto stariji glazbenik u usponu, kojeg igra Hrvoje Kečkeš, ustvrdio je da je nekad bilo puno teže doći do pozornosti i slave. No, naš se trojac u studiju usprotivio toj ideji. Kažu da je danas teže, jer ima jako puno pjesama u eteru, digitalizacija je omogućila svakome da se bavi glazbom te je puno teže doprijeti do publike. A na komentar da su nekada pjevači prelazili kilometre i kolimetre promovirajući svoju glazbu, dečki su odgovorili da i oni kilometre za trku imaju. Doduše, netko uvijek spava u vožnji, a evo tko:
Složili su se na kraju, da je i tada bila i sada je jedino bitna pjesma. A kakve su pjesme naših mladića provjerite na Facebook stranici ili na Youtube kalanalu HRT-a . Sve emisije, pa tako i ovu, u cijelosti možete pogledati ovdje.
Koktel-bar pratite i na Instagramu.