Tvoja priča - naša srića!

Klub mladih Split nastavlja okupljati mlade spisatelje i one koji to tek žele postati na ovogodišnjem Tipkatonu koji će se održati u svibnju u suradnji s udrugom iTHEom.

Klub mladih Split u suradnji s udrugom iTHEom, časopisima Filozofskog fakulteta The Split Mind i Humanist organizira, sad već tradicionalni, Tipkaton, natjecanje u pisanju kratke priče.

Na ovogodišnjem trodnevnom natjecanju koje će se održati 7. i 10.5. od 18 do 20 sati u prostorijama Kluba mladih Split, Ruđera Boškovića 22/II sudionici će imati priliku "boriti se" za titulu budućeg Joycea pisanjem dviju kratkih priča različitih žanrova. O pobjedniku će odlučivati žiri sastavljen od urednika časopisa The Split Mind i Humanist.

Pobjednik, bogatiji za novo iskustvo, stručne smjernice u pisanju te nova poznanstva, odlazi doma i s knjigom na poklon te objavom svog autorskog rada u navedenim časopisima. A tema natjecanja? Neka to ostane još jedno od iznenađenja koja se priređuje tijekom natjecanja...

Sanjario si barem jedanput da postaneš novi Bukowski? Ili te pak fasciniraju krim priče? Tvoja mašta zaista može svašta? Stoga... što čekaš? U Klubu mladih Split maštamo skupa, stoga ne propusti ovu jedinstvenu priliku da dobiješ konstruktivne kritike stručnog žirija, smjernice za usavršavanje, otkriješ svoj stil pisanja, pokažeš talent, ali ujedno se i zabaviš i upoznaš ljude sličnih ili jednakih interesa.

Klub mladih Split je, ponukan zainteresiranošću i odazivom mladih na prošlogodišnjem Tipkatonu, prepoznao potrebu za ohrabrivanjem i udruživanjem mladih talenata te u revijalnom tonu nastavlja tipkati s njima i ove godine.

Stoga, istipkaj svoju kratku prijavu i zauzmi svoje mjesto za tipkovnicom u prostorijama KMS-a jer, zapamti, ako postoji knjiga koju želiš pročitati, a još nije napisana, tada je moraš ti napisati (Morisson, T.)