Jeste li spremni za "off road"

Protekloga vikenda mnogi ovisnici o adrenalinu i ljubitelji motora posjetili su Zaprešić i uživali u vratolomijama motorista na novom offroad poligonu i motocross stazi.

Radi se o zabavnom parku za djecu i odrasle. Auto moto poligon je za vježbanje i treniranje. Moj prijatelj Nenad Šipek je projektirao stazu za motocross, a poligon smo napravili po uzoru na onaj u Bratislavi - poligon za testiranje teretnih vozila i vozila 4X4, izjavio je Igor Pecotić,  voditelj projekta off road pustolovnog parka.

Napravili smo poligon, napravili smo stazu offroad i motocross stazu gdje će biti škola sigurne vožnje i škola motocrossa i ja se nadam da će to mnogi ljudi shvatiti ozbiljno i da će doći tu da vide, da mogu naučiti, sve što ne znaju pitati tako da vožnja bude puno sigurnij, dodaje Nenad Šipek, predsjednik MK MX Šipek .

Od ozljeda najviše strahuju majke, dok očevi najmlađe vozače voze na treninge i natjecanja.

Hrvatska ima vozača i potencijala, a organizatori se nadaju da će i naši mladi vozači pomoći u razvoju ovoga sporta u Hrvatskoj te da će ova jedinstvena adrenalinska ponuda u Zaprešić dovesti motoriste iz svih krajeva svijeta.