Natali Dizdar samostalnim koncertom slavi 15 godina pjevačke karijere

Poznata glazbenica i pjevačica Natali Dizdar iza koje je 15 godina uspješne karijere, ovog proljeća 12.05.2018. u 20 sati, imat će svoj prvi samostalni koncert u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Za glazbene miljenike i vjerne slušatelje istančanog glazbenog ukusa, Natali Dizdar će u društvu svojih prijatelja,  suradnika i ovog puta posebnih gostiju, izvesti jednu pravu glazbenu senzaciju. U proširenom sastavu svog benda i svojih dugogodišnjih suradnika - glazbenika,  s osvježenim  aranžmanima i zanimljivim gostima, održat će se koncert koji će obuhvatiti svaki segment impresivne karijere.

U svom dugogodišnjem radu Natali je zauzela visoko pozicionirano mjesto na glazbenoj sceni u Hrvatskoj i šire, te je u proteklih 15-tak godina postala vlasnica četiri albuma i pregršt glazbenih nagrada. Mnogobrojni hitovi, poput:  'Ne daj, 'Zamijenit ću te gorim', 'Grijeh', 'Stranac', 'Stop', 'Nećeš me, zar ne', i drugi obilježili su njen glazbeni put, a kontinuirana prisutnost u radijskom eteru i sceni samo je velika potvrda koliko je truda, timskog rada, talenta, znanja i vremena bilo potrebno za dobiti jedno tako veliko povjerenje.

U društvu Natali Dizdar na pozornici će se pridružiti suradnici, prijatelji i glazbenici s kojima pjevačica surađuje od samoga početka. Najavljujemo gostovanje velikih glazbenika, autora, producenta poput gospodina Darka Rundeka, koji je napisao pjesmu za Natali „Mjesecu je dosadno", Coca Mosquito , alfu i omegu popularnih Jinx a, producenta prva dva albuma, uključujući i ZKM, Dina Šarana frontmena, koji dolazi iz Sarajeva, autor najvećih hitova poput Grijeh, Stranac i Mjesto za jedno, Mjesto za dvoje, te popularni band Mayales.