Klub Močvara 19 dana slavi 19. rođendan

Klub Močvara slavi 19 godina, a slavlje traje 19 dana. Izašla je i monografija nakon godina vrijednog arhiviranja, dizajniranja, pisanja i tiskanja.

A rođendan kao rođendan, donosi svašta, kažu funkcioneri kluba: prije svega brdo dobre glazbe u rasponu od krauta do metala i natrag, zanimljive predstave i izvedbene forme s naglaskom na cirkuska zbivanja u stražnjem dvorištu, promocije knjiga, laboratorijske eksperimente, trnjanske kresove, Turbinu, sajam ploča i stripova te, kao veliko finale, Dirty Dancing feštu do ranih jutarnjih sati da se drugi dan probudite s obaveznom glavoboljom.

Za one koji prežive Dirty Dancing te za vampire, zombije, ne-mrtve i sve koji se osjećaju tako, u sumrak rođendana će otploviti s program Twilight na kojem svira neuništiva Phantasmagoria! Dakle, kao i obično u Močvari, za svakoga po nešto, od dede do unuka, obećali su iz kultnog kluba.

A glavne i odgovorne osobe za sjajno funkcioniranje ovoga kluba gostovali su u emisiji Dobro jutro, Hrvatska: Kornel Šeper, voditelj kluba, Mario Kovač, urednik kazališnog programa kluba i Dunja Knebl, voditeljica etno radionica.