Trump i Melania izbjegavaju se i u slobodno vrijeme

Ne spavaju zajedno, ne jedu zajedno, a između zapadnog krila u kojemu veći dio dana boravi Donald Trump i istočnog krila u kojemu je najčešće supruga Melania, "kao da postoji nevidljivi zid", kazao je za Washington Post neimenovani izvor blizak paru.

Navodno se Donald i Melania međusobno izbjegavaju čak i u slobodno vrijeme.
Zajedno provode vrlo malo ili nimalo vremena, kazao je izvor za Washington Post. Kada su u Bijeloj kući, obično ne ručaju zajedno, a slobodno vrijeme provode u odvojenim aktivnostima.

Kada su u zaljevu Mar-a-Lago Trump igra golf i večera s političarima ili poslovnim partnerima, a Melania se uspješno drži podalje od reflektora. Još više su se udaljili nakon nedavnog skandala s porno zvijezdom Stormy Daniels i playboyevom zečicom Karen McDougal.

Isti izvor navodi i da je sve više neslaganja između Melanije i Trumpove kćeri iz prvoga braka, Ivanke, koja je nešto samozatajnija u zadnje vrijeme.

Melanijina glasnogovornica Stephanie Grisham opovrgava navode iz Washington Posta. Osim kada predsjednik po službenoj dužnosti putuje sam, obitelj većinu večeri provodi zajedno, a Melania se fokusirala na ulogu majke i supruge te od ulaska u Bijelu kuću i na ulogu Prve dame. Sve o čemu pišete samo su glasine, kazala je Grisham.