Zorica Kondža otkrila tužan razlog zbog kojeg nije snimila album dueta

Hrvatska glazbena diva Zorica Kondža, uoči svog zagrebačkog koncerta u klubu Boogalo, 25. svibnja, gostovala je u Koktel-baru Uršule Tolj. Sa svojim je bendom, u kojem sviraju i njezin suprug, skladatelj Joško Banov i njezin sin, Toni Banov, uživo je izvela pet svojih pjesama i dokazala kako je i dalje u duši rockerica.

Osim što smo gledatelje, kao što je i običaj u Koktel-baru, uz pomoć arhive prisjetili nekih zgodnih detalja iz Zoričine karijere, priuštili smo im i jako puno smijeha, izjavila je urednica i voditeljica emisije. Zorica je poznata po duhovitosti a na prepad je čak i ispričala odličan vic, po želji njezinog prijatelja Saše Zalepugina koji je, uz Nenada Korkuta, o njoj govorio u prilogu Nešto drugo.

No, dogodio se i jedan sjetan trenutak kada je Zorica trebala objasniti zašto nikada nije snimila dugo najavljivani album dueta. Pogledajte što je Zorica gledateljima Hrvatske radiotelevizije otkrila:

Ako ste slučajno propustili emisiju, u cijelosti je možete pogledati ovdje. Koktel-bar pratite i na Facebook stranici, na Youtube kalanalu HRT-ai na Istagramu.