Danas se pomirila s tim da je pjevačica i reperica no, i dalje peče uspomena na Turbo limach show

U jučerašnjem je Koktel-baru uživo zasvirala grupa Elemental izvodeći neke od svojih najvećih hitova, obilježavajući 20 godina na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Mirela Priselac Remi
i Luka Tralić Shot otkrili su da će 20 godina zapravo slaviti cijelu godinu, brojnim koncertima i nastupima te da će uskoro objaviti i album uživo. Na jesen nas očekuje i poseban dvodnevni ili čak trodnevni koncert, no o tome još detalje nisu mogli otkriti.

U 20 godina Elemental se može pohvaliti sa sedam Porina a Remi sa Zlatnom kooglom za pjevačicu godine. Dugo se doživljavala iskuljučuivo kao reperica no s godinama je ipak prihvatila i to da je pjevačica. Iako je ta karijera neslavno počela. Evo kako je Remi prošla na audiciji za Turbo Limach Show, HTV-ovu emisiju u kojoj su se natjecali mali pjevači:
No, iako to sjećanje i nije neko veselo Remi i Luka od srca su se smijali insertima iz arhive koje je za njih pripremila urednica Uršula Tolj: Kad bend slavi uspješnih 20 godina, idealna je prilika da se prisjetimo njegovih početaka, nekih starih nastupa i smiješnih izjava. Toga se uvijek nađe.

Tako smo vidjeli nastup Elementala kao trija u emisiji Hit HTV-a iz 2001., Mirelinu izjavu iz 2000. te nastup u subotnjem showu Studio 10 iz 2005. godine, godine koja je doista za Elemental značila prekretnicu.

Ako ste slučajno propustili emisiju, u cijelosti je možete pogledati ovdje. Koktel-bar pratite i na Facebook stranici, na Youtube kalanalu HRT-a i na Istagramu.