Otac Meghan Markle možda neće biti na kraljevskom vjenčanju

Kensingtonska palača je priopćila da Meghan Markle prolazi "teške trenutke" nakon medijskih informacija da njezin otac neće biti na njezinu vjenčanju s princem Harryjem u subotu.

Po pisanju portala o slavnima TMZ-a, Thomas Markle neće u subotu dovesti kćer do oltara u dvorcu Windsoru, zapadno od Londona, kao što je bilo predviđeno, kako je ne bi doveo u neugodnu situaciju nakon medijskih izvješća da je u dogovoru s paparazzima snimio fotografije i prodao ih medijima za 84.000 eura.

U priopćenju se dodaje da je Thomas Markle ovih dana doživio i srčani zastoj.

Ovo je duboko osobni trenutak za gospođicu Markle uoči vjenčanja, rekao je glasnogovornik Kensingtonske palače, službene rezidencije princa Harryja, u kratkom priopćenju. Ona i princ Harry mole još jednom za razumijevanje i poštovanje u ovom teškom trenutku za gospođicu Markle, dodao je.

Palača na upit nije htjela pojasniti smisao ovih izjava i reći hoće li Thomas Markle doći na vjenčanje u subotu. Na snimkama koje su, po pisanju tabloida Daily Mirrora, prodane medijima diljem svijeta, vidi se sedamdesetogodišnji Thomas Markle dok mu uzimaju mjeru za odijelo i dok na računalu gleda fotografije budućeg kraljevskog para.

Iz okružja Marklea, kako prenosi tabloid, doznaje se da je otac bivše američke glumice popustio pred zahtjevima i pritiscima paparazzija koji su mu neprestano bili za petama i sad se osjeća "prevareno" i "glupo".

TMZ navodi da je razgovarao s Markleom i da mu je ovaj rekao kako je na fotografiranje pristao ne bi li popravio svoj ugled jer je na ranijim fotografijama snimljen dok kupuje pivo i izgledao je raščupan.

Kensingtonska palača je i prije zamolila fotografe da poštuju privatnost Thomasa Marklea.