Što je novo u kinima

Koje nove filmove možete pogledati u kinima saznajte iz pregleda Ivane Štefelić.

DEADPOOL 2

Drugi dio akcijske komedije o već poznatom antijunaku Deadpoolu donosi njegove nove zgode i nezgode. Deadpoola ponovno glumi Ryan Reynolds koji je ovaj put surađivao i u pisanju scenarija.

DRUŠTVO ZA KNJIŽEVNOST I PITU OD KRUMPIRA S GUERNSEYA

Film "Društvo za književnost i pitu od krumpira s Grnsija" temeljen je na svjetskoj književnoj uspješnici, knjizi koja je bila jedna od najčitanijih i najprodavanijih proteklog desetljeća. Radnja prati društvo simpatičnog naziva koje upoznaje londonska spisateljica tražeći novu temu za svoju knjigu. Vrijeme je rata, a članovi društva uglavnom su ljudi koji do tada nisu čitali, ali  sada u knjigama pronalaze mnogo više od riječi.

DVOSTRUKI LJUBAVNIK

"Dvostruki ljubavnik" je francuska romantična triler-drama koja je konkurirala za Zlatnu palmu 2017.  Priča prati mladu ženu koja se zaljubljuje u svog psihoterapeuta. Kada ubrzo počnu živjeti zajedno ona otkriva i skrivenu stranu ljubavnikova identiteta.

OSJEĆAM SE LIJEPA

Komediju "Osjećam se lijepa" donosi nagrađivana američka stand-up komičarka Amy Schumer. Ona tumači i glavnu ulogu djevojke koja se nakon ozljede glave budi s nevjerojatnom količinom samopouzdanja, sreće i zadovoljstva samom sobom.