Umjesto cappuccina u Windsoru ispijaju "Megharyycino" uoči kraljevskog vjenčanja

Pitanje svih pitanja je - tko će umjesto oca dopratiti Megan Markle do oltara? Spominju se tri imena - njezina majka, princ Charles i William. Sve drugo se zna - mladenka neće imati kumu, Harryju će kum biti brat. Vjenčanje je u podne, a obožavatelji već kampiraju ispred dvorca.
Meghan Markle - Prvih sto dana
Ljubitelji kave mogu slaviti predstojeće kraljevsko vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle ispijanjem posebne vrste toplog napitka - "Megharyycina". Pekarnica u Windsoru, pitoresknom gradiću gdje će šesti u nasljednom redu za britansko prijestolje oženiti svoju američku zaručnicu u subotu, nudi cappuccino i bijelu kavu s portretom para u pjeni.

Djelatnici pekarnice Heidi's koriste posebni aparat za izradu jedne od zaručničkih fotografija Harryja i Meghan u pjeni kave.

Cijena tog "jedinstvenog" napitka, kako ga je opisao suvlasnik pekarnice Edward Durkin,  je 4,50 funti (oko 38 kuna), što znači da je skuplji od obične kave, ali čini se da je već postao popularan.

Bojim se da ću ga (portret u pjeni) pokvariti, kazala je Ann Brooker (78) oklijevajući s ispijanjem svog "Megharyycina". To je najbliže poljupcu od Harryja što ćeš dobiti, našalio se njezin suprug Alan.

U Windsoru vlada pomama za svime na čemu je slika para. Vjenčanje će biti u kapelici Saint George, pjevat će zbor od 12 dječaka. Gradić će biti odsječen.

Ceste će biti zatvorene iz sigurnosnih razloga. Ispred dvorca se očekuje 100 tisuća obožavatelja.