Međunarodni storytelling festival u Zagrebu

Prvi međunarodni storytelling festival u Hrvatskoj održat će se 26. i 27. svibnja na dva mjesta u Zagrebu. STORYing organizira Laboratorij zabave. U njihovom se prostoru održava jutarnji program za djecu (Trnjanska 3). Večernji program za odrasle odvijat će se u zagrebačkom kafiću Melin (Tkalčićeva ulica).

Laboratorij zabave primljen je u punopravno članstvo prestižnog FEST-a (Federation for European Storytelling), krovne organizacije koja okuplja renomirane storytelling majstore, pripovjedače i umjetnike s područja čitave Europe.

Uz tu veliku čast kao vrijednu potvrdu našeg rada na promicanju i njegovanju storytelling kulture na području Hrvatske i Europe, ukazano nam je i vrijedno povjerenje da postanemo stručni i kreativni organizator međunarodnog storytelling festivala koji će se, uz punu podršku FEST-a, po prvi puta održati u Zagrebu, kažu iz Laboratorija zabave.

Laboratorij zabave tako postaje ponosni domaćin brojnim europskim storytelling majstorima i umjetnicima.

U našoj metropoli s veseljem okupljamo svoje prijatelje, kolege i partnere iz Edinburgha, Budimpešte, Londona i ostalih metropola europskog storytellinga s kojima smo imali čast surađivati na brojnim stručnim skupovima i edukacijskim vježbama, a oni nam spremno donose pregršt fantastičnih priča za djecu i odrasle te fantastične nastupe, najavljuju organizatori.

Dolazak na festival je potrebno potvrditi putem e-maila: info@laboratorijzabave.hr. Program će se odvijati na engleskom jeziku, a ulaz je besplatan.