Meghan dobila svoj profil na internetskoj stranici kraljevske obitelji

Nakon udaje za princa Harryja u subotu, Meghan, vojvotkinja od Sussexa, dobila je svoj profil na internetskoj stranici kraljevske obitelji. 

Profil je fokusiran na njezin dobrotvorni rad, uključujući volontiranje u pučkim kuhinjama, i većinom se ne spominje njezina glumačka karijera. Jedini spomen 15-godišnje filmske karijere je dio u kojem se navodi da je snimala u Torontu.

Zato je veliki dio posvećen njezinom dugogodišnjem društvenom angažmanu, od kampanje protiv seksističke reklame za deterdžent kada je imala 11 godina do suradnje s UN-om u borbi za prava žena 2015. Bila je UN-ova aktivistkinja za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena te globalna veleposlanica za humanitarnu udrugu World Vision Canada.

Prije zaruka s Harryjem, holivudska glumica je imala preko dva milijuna pratitelja na Instagramu i vjernih čitatelja svojeg bloga, ali ih je, pošto to ne priliči članovima kraljevske obitelji, ugasila. 

Sada kada je glumačka karijera iza nje, Meghan će se okrenuti kraljevskim dužnostima, poput angažmana po pitanju mladih, osnaživanja žena ili Commonwealtha. S Harryjem, njegovim bratom Williamom i njegovom suprugom Kate, mlada četvorka imat će zadatak mlade naraštaje uvjeriti u važnost monarhije.