Kombinacija intervalnog i funkcionalnog s elementima booth campa

Život Sylwije Reichel Vujić jedna je romantična priča. Ovu trenericu fitnesa i treću najjaču ženu na svijetu u Dugo Selo dovela je ljubav. Napustila je Poljsku, velike uspjehe u Americi i na radost mnogih vježbača otvorila tečajeve u Dugom Selu.

Njezin je trening kombinacija intervalnog i funkcionalnog s elementima booth campa. Kratki su i intenzivni, no dobro odmjereni pa vježbačima nije teško izdržati. Sve vježbe imaju stupnjeve izvođenja. Izvode se vlastitim tijelom, ali i s opterećenjima.Između serija vježbi kratke su stanke, također određene prema težini vježbe, i zbog takvog načina rada ovi treninzi daju dobre rezultate. Već nakon mjesec dana promjene su vidljive, a redovito vježbanje, najmanje triput tjedno, daje izvrsne rezultate.

Iako je vježbanje važno, Sylwija ističe i važnost dobre prehrane. No ne traži od vas da se odričete svega, već da uravnotežite unos zdravih namirnica i smanjite unos loših. Naravno, to znate i sami, ali vjerojatno "zaboravite". Ovdje vas ipak kontrolira stroga, ali nevjerojatno vesela i duhovita Sylwija, koja je razvila svoj program prehrane i vježbanja. Naći ćete je na društvenim mrežama, a Dugoselci  su već sigurno čuli za nju.

Više je na https://web.facebook.com/reichelfit