Što je novo u kinima

Koje nove filmove možete pogledati u kinima saznajte iz pregleda Ivane Štefelić.
KLUB ZADOVOLJNIH ŽENA

Komedija "Klub zadovoljnih žena" prati četiri dugogodišnje prijateljice u njihovim šezdesetim godinama. Život im kreće u neočekivanom smjeru nakon što u njihov književni klub dođe red na čitanje popularne knjige 50 nijansi sive. Sve one imaju ljubavnu prošlost - jedna je postala udovica nakon 40 godina braka, druga voli veze bez obaveza, treća se još oporavlja od razvoda, dok se četvrtoj raspada brak nakon 35 godina. Glavne glumice su slavne Oskarovke Jane Fonda, Dajen Kitn, Kendis Brgen i Meri Stinbrgen koje u ovoj komediji pokazuju da život u trećoj dobi može biti itekako zabavan.

LOŠ SAMARITANAC

Horor triler "Loš Samaritanac" je film neobične priče - provalnik upada u kuću u kojoj nalazi ženu vezanu lancima i to prijavljuje policiji. Pokušavajući spasiti žrtvu  istodobno postaje meta njezinog muža psihopata koji je zapravo taj mučitelj.

VATRENI

Dok se zahuktavaju posljednje pripreme za Svjetsko prvenstvo u Rusiji u kina stiže dokumentarni film "Vatreni".  Djelo je to meksičkog redatelja Edsona Ramireza koji od djetinjstva obožava hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Film je sniman čak tri godine i priča priču o fenomenu Vatrenih i maloj zemlji tek izašloj iz rata. Sav prihod od ulaznica bit će doniran u humanitarne svrhe.