Sami krojite svoj put – „Vibracija uspjeha“ će vam pomoći

Knjiga  Dobre vibracije, autorice Ive Belé uči nas da uspjeh ovisi o nama samima bez obzira na okolnosti. Nedavno objavljenu knjigu autorica je predstavila u Dobrom jutru.

Uvjerenje da je sve oko nas energija koja vibrira dovelo je Ivu Belé do novog pogleda na svijet, do preokreta u njezinu privatnom i poslovnom životu koji joj je podario sretan i ispunjen život, uspješnu karijeru i odnose s ljudima koji je ispunjavaju zadovoljstvom. Svoje poslovno i životno iskustvo te znanja koja je stjecala u Hrvatskoj i inozemstvu Iva Belé pretočila je u vlastitu metodu za postizanje uspjeha SuccessConcept. Svoje je spoznaje sažela u knjizi Vibracija uspjeha – Naučite kako da uspjeh ovisi o vama, a ne o okolnostima, podijelivši ih s čitateljima.

Najvažniji je korak, smatra autorica, preuzeti odgovornost za svoje postupke i svoj život jer kada preuzmemo odgovornost, kreiramo vlastiti uspjeh. Iva Belé poručuje i ovo: „Kad preuzmemo odgovornost, jedini faktor koji nas sabotira na putu do uspjeha smo mi sami. Divno je što baš tim faktorom jedino i možemo upravljati. Knjiga je namijenjena onima koji se nalaze na prekretnici, koji priželjkuju uspjeh i ispunjen život, ali ga još nisu dosegnuli ili barem ne onako kako su željeli. Knjigu ćete listati stalno iznova i u njoj tražiti odgovore na pitanja koja si postavljate; ona je trener koji vam je uvijek nadohvat ruke sa svojim savjetima i inspiracijom za bolji, sretniji, kvalitetniji i uravnoteženiji život.


Autorica se namjerava cijeli život nastaviti educirati i prenositi znanje ljudima kako bi živjeli sretno i sa svrhom. Ističe da poslovni uspjeh u čak 85 posto ovisi o komunikacijskim vještinama, a ne realnim stručnim sposobnostima, pa knjiga sadržava alate i vježbe kojima se čitatelji vode korak po korak, analizirajuću svoju situaciju. Knjigom se čitatelji uče da uspjeh ovisi o njima bez obzira na okolnosti.