Koncerti, koncerti...

Kao i svakog petka glazbeni kritičar Dubravko Jagatić najavljuje koncerte na klupskoj sceni.

Subota 26. svibnja

Jučer je u Umagu započeo Sea Star festival a sutra u Kutini počinje Organizirani kaos. Riječ je o jednom od najdugovječnijih hrvatskih alter rock festivala ako ne i najdugovječnijem koji će se sutra održati po 20. put. Program na Gradskom bazenu počinje već u ranim poslijepodnevnim satima uz niz događanja a navečer, kao što i priliči proslavi 20. rođendana - prigodan koncertni kaos ali organizirani. Tako ove godine nastupa grupa Motus Vita est, potom grupe Deafness By Noise, Kawasaki 3P, Elemental, Antenat, Atheist Rep, Biciklić dok će na dnevnom akustičnom stageu nastupiti Ognjen Čudnoređe, Los Kozmos i Mateja Sekelja. Bez ikakve sumnje odličan koncertni provod za sve stanovnike Kutine i one koji se sutra upute u Kutinu. Sretan rođendan Organiziranom kaosu!

Srijeda 30. svibnja

U srijedu počinje festival ekstremnih sportova i glazbe Pannonian Challenge koji se već 19 godina održava u Osijeku. Ove će se godine održati od 30. svibnja do 2. lipnja a u glazbenom djelu festivala ove godine nastupaju Psihomodo Pop, Urban i 4, Brkovi, M.O.R.T.,  Who See, Kal, Lady Lee i čitav niz DJ-a. Ukratko, odličan provod za sve Osječane i ljubitelje ekstremnih sportova i dobrog rock'n'rolla.

Četvrtak 31. svibnja

U četvrtak 31. svibnja Vintage Industrial bar otvara svoj Ljetni vrt nastupom Domagoja Šimeka poznatog po odličnom vokalu i ulozi frontmana u grupi She Loves Pablo i Muscle Tribe Of Danger and Excellence. Tko ga još nije slušao uživo ovo je sjajna prilika da se upozna sa njegovim moćnim vokalom i uživa u njegovim autorski rock pjesmama koje ja osobno samo mogu pohvaliti jer zvuče svjetski. Inače, Ljetni vrt Vintage Industrial bara prošle je godine oduševio mnoge Zagrepčane zbog čega su ga ove godine proširili i uredili te ponovo najavljuju čitav niz događanja tijekom ljetnih mjeseci.

Također u četvrtak 31. svibnja slavimo Dan grada Zagreba a Prljavo kazalište slavi 40 godina karijere na Stadionu u Kranjčevićevoj. Zapravo slave oni to već neko vrijeme a ovaj koncert je svojevrsni šlag na tortu njihove proslave povodom karijere duge 40 godina tijekom koje su objavili 14 studijskih albuma 8 live albuma, 6 kompilacija najvećih hitova i 6 video izdanja a koliko sam upoznat ove godine bi trebali objaviti novi studijski album. Dovoljno razloga za dobar provod u Kranjčevićevoj na koncertu Prljavog kazališta u četvrtak 31. svibnja na Dan grada Zagreba.