Na Dan grada Zagreba besplatne vožnje i razgledi grada

U povodu obilježavanja Dana grada Zagreba u četvrtak će građanima biti darovani besplatni klasični i tematski pješački razgledi grada, kružne vožnje turističkim autobusom na Crvenoj ili Zelenoj liniji, a za vikend kreće i Ljeto u MSU, Zagrebački piknik u Maksimiru, #WeLoveSound te brojni drugi sadržaji, najavila je Turistička zajednica grada Zagreba (TZGZ).

Na Dan Zagreba održat će se prigodna Smjena straže počasne satnije Kravat pukovnije, a svoju sezonu počinje i interaktivni razgled Tajne Griča.

Besplatni klasični razgledi bit će organizirani 31. svibnja u nekoliko termina na hrvatskom i engleskom jeziku, a na hrvatskom jeziku bit će pripremljeni tematski pješački razgledi 'Meštrovićev Zagreb'.

Polasci su predviđeni ispred Turističkog informativnog centra (TIC) na Trgu bana Jelačića, a svaki sudionik dobiva licitarsko srce na dar.

Besplatne karte za kružne vožnje turističkim autobusom ZET-a na Crvenoj ili Zelenoj liniji moći će se preuzeti u TIC-u. Polasci su predviđeni iz Bakačeve ulice.