Što je novo u kinima

Koje nove filmove možete pogledati u kinima saznajte iz pregleda Ivane Štefelić.

SOLO: PRIČA IZ RATOVA ZVIJEZDA

"Solo: Priča iz Ratova zvijezda" prati Hana Sola tijekom pustolovine mračnim podzemnim svijetom. Solo tada upoznaje svog budućeg kopilota Čubaka i susreće se s Lendom Kalrisianom mnogo pirje pridruživanja pobunjenicima.

ZADRŽI DAH

Radnja francuskog znanstveno-fantastičnog filma "Zadrži dah" smještena je u Pariz koji pogađa siloviti potres. Potom se počinje širiti neobična i vrlo smrtonosna magla, a s njome i panika u glavnome gradu Francuske. Malo je preživjelih, a među njima je bračni par čija kći zbog bolesti od rođenja boravi u hermetički zatvorenoj komori.. no postaje upitno koliko dugo komora može raditi bez intervencije.

ŠKOLA DO BOLA

U zadnjem dijelu njemačke triologiju "Škola do bola" u srednjoj školi se bliži završni ispit. Kaotični razred profesora Millera ne shvaća da ozbiljno trebaju zagrijati stolice te upadaju u probleme. Jedino rješenje je motivacija buntovnih učenika, no kako će to profesor Miller uspjeti veliko je pitanje.

PRINČEVA STRANA PRIČE

Animirani film "Prinčeva strana priče" napokon otkriva sve o neodoljivom princu iz najpoznatijih bajki. Kao beba, princ Šarmer blagoslovljen je neodoljivim šarmom zbog kojega ga djevojke obožavaju. Nakon što se zaruči s čak tri djevojke, princ odlučuje krenuti u potragu za pravom ljubavi.