Body balance - tai-chi, pilates i joga

Less Mills body balance jedan je od najpopularnijih programa najvećeg fitness-branda s Novog Zelenda- Les Millsa. Gotovo šest milijuna ljudi vježba po toj metodi.

Riječ je o kombinaciji tai-chija, pilatesa i joge spojenih u fluidan i ugodan trening s mnogim dobrobitima za um i tijelo. Trening traje 55 minuta i mijenja se svaka tri mjeseca jer se tako promjenom pokreta i vježbi aktiviraju uvijek nove skupine mišića.

Počinje se zagrijavanjem, vježbama tai-chia, slijede vježbe s elementima joge,  istezanje u stojećem položaju, vježbe ravnoteže i za kukove. U ležećem položaju izvode se vježbe za jačanje trbušnih i leđnih mišića. Završava se vježbama relaksacije i meditacije.

Tiha i ugodna glazba pojačava dojam smirenosti. Ovim treningom poboljšavate fleksibilnost, jačate mišiće i smanjujete razinu stresa.

Body balance možete vježbati u svim centrima u kojima se njeguju Les Mills metode a odnedavno i u Samoboru subotom u sklopu društva Šport za sve. Sve o MoFi centru i informacije o svim treninzima su na poveznici.

https://www.mofit.hr