MBS Intensiv metoda za mlade

MBS (movement balance system)  nastao je prije 12 godina kada je sveučilišna profesorica mr.sc. Martuna Mavrin Jeličić  dugogodišnja instruktorica medical joge i fitnesa postala svjesna povećanju broja ozljeda i boli u kralježnici kod rekreativaca.

Nastaje tako jedinstven  sustav vježbanja koji obuhvaća sve tehnologije treninga i terapeutske metode, a temelji se na dijagnostičkim metodama odnosno procjeni funkcionalnosti pokreta.

Martina je testirala nove načine poštujući znanstvene činjenice te svoja i tuđa znanja. Taj je proces trajao dugo, ali smo dobili kvalitetnu metodu vježbanja  i individualan pristup. Metoda pomaže rekreativcima i profesionalnim sportašima, a od nedavno je stasala i MBS intenziv za djecu.Istražujući školsku populaciju Martina shvaća koliko je iz njihovih života nestala radost igranja u parku te da već od prvog razreda osnovne škole, zbog dugog sjedenja, djeca imaju problema s kralježnicom. I zato je ovaj trening zabavan, zanimljiv i naravno koristan! Cijela dvorana postaje igralište i ne možete odoljeti tom veselju.

Više je na http://www.mbs.hr