Maksim Mrvica otvorit će Festival Rocks&Stars

Maksim Mrvica, jedan od najpoznatijih svjetskih crossover pijanista, otvorit će Festival Rocks&Stars koji se održava ovo ljeto u monumentalnom prostoru starog rimskog kamenoloma Cave Romane u Vinkuranu iz kojeg su iznjedrene jedne od najljepših zidine Europe, pulske Arene.

U ozračju impozantnog, mistikom prožetog, kamenoloma Maksim će sa svojim bendom predstaviti svoj najnoviji album New Silk Road koji je inspiriran Kinom, a s kojima više istražuje klasičnu notu i zvuk.

Uz najnoviji album kojeg će domaća i strana publika moći čuti po prvi put na ovim prostorima upravo u Cave Romane kamenolomu, Maksim će izvoditi i svoja najpoznatija crossover djela, te obrade svjetskih pop hitova poput pjesme Clocks grupe Coldplay, All of Me Johna Legenda te instrumental iz hit serije Game of Thrones itd.

Njegova velika svjetska turneja „Phantasy of the Silk Road 2018.” započela je u Pragu i Bratislavi, a u Hrvatskoj će upravo započeti spektakularnim otvorenjem multifunkcionalne kulturne pozornice Rock&Stars @ Cave Romane i jednog od najatraktivnijih kulturno-zabavnih događanja koji će se ovo ljeto održati na Jadranu. 

Uz Maksima, na festivalu će nastupiti i brojni drugi umjetnici, a cjelovit postav festivala možete pronaći na www.caveromane.com stranicama.

Ekipa Rocks&Stars Festivala, Diana Kiršić Rosanda i Ivan Šarić gostovali su u emisiji Dobro Jutro, Hrvatska i najavili otvorenje: